Berco Training & Advies

Berco van Rheeden(1972) heeft een pedagogische achtergrond en heeft zich, na een loopbaan van tien jaar in het speciaal onderwijs, gespecialiseerd in lastig gedrag in de thuissituatie en het omgaan met agressie.
Hij werkt als gedragscoach en verzorgt trainingen voor het bedrijfsleven en overheidsinstanties, scholen en instellingen die te maken krijgen met lastige klanten, probleemgedrag in het algemeen en/of agressie.
Zijn praktijkervaring, gecombineerd met zijn pedagogische kennnis en zijn observaties van probleemgedrag en de kwaliteit het ook te spelen maken hem een graag geziene trainer. Via veel interactie met de deelnemers ontstaat er een juiste mix van leren door doen.
Zijn eigen bedrijf is gestart in 2008. Naast de trainingen heeft hij een boek geschreven: "Opvoeden, laat je niet buitenspel zetten". Dit omdat hij een duidelijke visie heeft kinderen zo stressvrij mogelijk op te voeden. Via opvoedworkshops en opvoedavonden wil hij zoveel mogelijk ouders helpen bij de opvoeding van hun kinderen. Gewoon door er over in gesprek te gaan en samen te kijken welke aanpak in het omgaan met je kinderen het beste werkt.


Referenties: