Berco Training & Advies

Soepel omgaan met opvoedsituaties!


Dit is het thema van de workshops in De Lindenhoeve op 4 en 11 april 2013, van 19:00 - 21:30 uur in Oud-Beijerland. Op beide avonden beantwoordt Berco van Rheeden alle vragen over opvoeden en het gedrag van je kind. Met de andere deelnemers bespreek je alledaagse situaties, krijg je tips en hoor je adviezen zodat je er weer met frisse moed tegenaan kunt.

Vaste patronen


Dagelijkse ergernissen kunnen ervoor zorgen dat er een krampachtige situatie ontstaat in de opvoeding van je kind. Ouders denken daardoor dat ze falen, maar zien niet dat er sprake is van een vast patroon waar ze zelf niet uitkomen.
,,Als je dat tijdens de workshop aan de orde stelt, kunnen we er met elkaar over praten,'' geeft Van Rheeden aan. Hij wil de ouders laten zien dat ze niet de enige zijn en hen inspireren anders met hun kind om te gaan. ,,Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn. Je kunt heel soepel omgaan met je kind en toch duidelijke regels stellen,'' is zijn ervaring.

Inschrijven en kosten


Schrijf je nu in en kom langs in de Lindenhoeve, Steenenstraat 24, 3262 JM Oud-Beijerland.
Kaartjes kosten 15 euro per stuk. Deze prijs is inclusief het door Berco geschreven boek: Opvoeden, laat je niet buitenspel zetten!

Kies uw workshop

Uw persoonsgegevens

Betaalwijze

Referenties: