Berco Training & Advies

Training: Omgaan met lastig gedrag
Je kent ze wel: ouders, leerlingen, collega's, klanten of mensen die zomaar langskomen, die vinden dat ze onmiddelijk geholpen moeten worden. Die meteen je aandacht willen, van alles van je eisen, denigrerend met je omgaan of heethoofden die helemaal uit hun dak gaan als ze op hun gedrag worden aangesproken.
In deze training leer je omgaan met de verschillende vormen van lastig gedrag. Gedrag dat je verbaasd, overvalt of totaal overdonderd. Tot het bewuste persoonlijke gedrag dat echt over jou gaat. Je leert voor jezelf te zorgen en gedrag te herkennen. Hoe sneller je het gedrag herkent en hoe sneller je reageert, hoe beter het is voor jezelf. Dit kun je leren door te doen. Dus stap voor stap leren grenzen te stellen. Deze training wordt aangeboden in een dag, of in twee dagen. Dit alles is afhankelijk van de ervaring met trainingen en het ervaren van lastig gedrag.
Voor elke doelgroep is een training voorhanden. Het is maatwerk. Dit betekent dat ik echt kijk welke soort gedragstraining specifiek voor u bedoeld is. Voor meer informatie over (gedrags)trainingen kunt u bellen met 06-1392 7518.

Referenties: