Berco Training & Advies

Testimonials » Nachtmerries en gedrag

Cath (42):
,,Na het zien van een film over het Huis Annubis was onze dochter van 8 ineens heel bang. Ze wilde zelfs niet meer slapen. Wij probeerden van alles om haar gerust te stellen, maar niets hielp.
Na zes weken ellende en het uitproberen van allerlei tips waren wij er als ouders echt ziek van. Toen kregen we het advies om Berco in te schakelen. Onze belangrijkste vraag aan hem was of de angst van onze dochter echt was of dat ze een machtspelletje speelde.
Berco vond dat lastig te beoordelen, maar hij constateerde wel dat we terug moesten naar de basis. Onze dochter moest weer 'terug in haar hok' of beter: in haar bed. Hij had direct een plan van aanpak waarmee we dezelfde avond nog aan de slag konden. Dat is zo fijn!
Diezelfde nacht mocht ze tussen ons in slapen, de volgende dag legden wij haar in haar eigen bed. Toen brak de hel los. Tot twee uur 's nachts is ze in de weer geweest, maar dankzij de aanpak van Berco wisten wij precies wat we moesten doen. Dat heeft gewerkt, na die ene nacht gaat ze gewoon weer rustig slapen en is er niks aan de hand. Echt onvoorstelbaar!''

Referenties: